Groep 3-4


Welkom op de website van groep 3/4. Leuk dat je een kijkje komt nemen bij ons in de klas.
Onze klas telt 23 kinderen. In groep 3 zitten 12 kinderen en in groep 4 zitten 11 kinderen. Onze juffen heten Merel en Anne. We zitten met onze klas in het oranje lokaal. 

We werken ontzettend hard bij ons in de klas. We leren graag nieuwe dingen, maar we vinden het ook erg belangrijk dat we allemaal graag naar school gaan en van elkaar leren. Iedere dag werken, spelen en leren we met en van elkaar.

In de ochtend krijgen we vooral rekenen, taal, spelling en lezen en het grootste gedeelte van de middag zijn we samen bezig en doen we belangrijke activiteiten zoals bijvoorbeeld handvaardigheid, drama, muziek, gym en tekenen. Ook bij het werken aan projecten werken we veel met elkaar samen, groep 3 samen met groep 4. Op deze manier leren we ook veel van elkaar.

Onze juf houdt deze pagina bij zodat je af en toe kunt zien wat we in de klas met elkaar beleven. Je kunt verhalen lezen bij de nieuwsberichten en in de albums vind je mooie foto's terug. We zijn achter de schermen druk bezig met de nieuwe wetgeving rondom privacy. Zodra daar meer over duidelijk is, plaatsen we foto's op de site. 

Veel plezier!

Groetjes van groep 3/4

Laatste nieuws
Schrijven in groep 3-4
Spelling in groep 4
Lezen in groep 3-4
Bekijk alle nieuwsberichten

Fotoalbum

Ga naar het fotoalbum