Kerstviering 't Ravelijn

 

Prachtige voorstellingen tijdens Decemberviering op ‘t Ravelijn 

Kinderen, team en ouders genieten samen van een mooie kerstavond 

Donderdag 17 december jl. heeft openbare basisschool ’t Ravelijn het jaar 2015 weer traditioneel afgesloten met de Decemberviering.  Alle kinderen, ouders, verzorgers, oudleerlingen, opa’s en oma’s waren welkom.

 

’s Middags werd er door de kinderen een heerlijke kerstlunch, van zelfgemaakte hapjes, genuttigd. Daarna werden nog extra hapjes door de kinderen gemaakt, om ’s avonds de ouders te kunnen verwennen.

 

’s Avonds werden de ouders warm onthaald in een prachtig versierde gymzaal. Mooie muziek, hapjes en de kerstman zelf, zorgden voor een geweldige sfeer. Ouders, kinderen en teamleden werden nog getrakteerd op een presentatie, met de plannen voor het nieuwe schoolplein. 

Daarna begon het moment waarop iedereen met spanning had gewacht: de optredens van alle groepen. Elke groep was aan de slag gegaan met het thema: “Samen op weg”. De kinderen ontroerden hun ouders met prachtige zang, dans en presentatie. Een onvergetelijke avond met prachtige voorstellingen, waarbij iedereen zijn rol had, was het resultaat. Jong en oud hadden samen weer iets moois neergezet!

 

Namens het team van ’t Ravelijn: Fijne dagen en een gelukkig 2016! 

Media
  • kerstviering 1.png
  • kerstviering 2.png
  • kerstviering 4.png
  • kerstviering 3.png