Welkom op onze online open dag!

We vinden het jammer dat we jullie niet kunnen ontmoeten tijdens de open dag, want het is voor jullie als nieuwe ouder enorm fijn om sfeer te kunnen proeven. Wij hopen dat het volgende jullie kan ondersteunen in het maken van de schoolkeuze:

Rondleiding op film

Normaal gezien zouden onze leerlingen jullie rondleiden door de school en zou het team jullie wat vertellen over de belangrijkste onderwerpen. We kunnen deze ervaring niet evenaren, maar we hebben ons best gedaan. Hopelijk krijgen jullie door middel van het kijken van het filmpje een goede indruk en worden jullie nieuwsgierig naar meer. Maak dan vooral een afspraak voor een rondleiding (uiteraard volgens geldende corona-richtlijnen). Meld je hiervoor aan bij directie.obsravelijn@saamscholen.nl of bel naar 0486-412918.
Kernwaarden


Binnen ons onderwijs maken wij keuzes gebaseerd op de bovenstaande waarden. Wil je meer lezen over deze waarden? Klik dan hier.  

Team
Op 't Ravelijn hebben we een divers team waar we trots op zijn. Iedereen heeft zijn eigen expertise en er wordt veel samengewerkt. Normaal gezien zouden jullie de leerkrachten ontmoeten tijdens de open dag en weet je als ouder meteen wie er op school te vinden zijn. Wil je meer weten over de samenstelling van ons team? Klik dan hier

Praktische zaken
Voor praktische zaken verwijzen we jullie graag door naar de schoolgids. Denk hierbij aan de leerlingenzorg, de methodes, organisatie van onderwijs, enzovoorts.

We hopen dat bovenstaande informatie jullie kennis heeft laten maken met onze school. Wil je nog meer weten? Dan nodigen we jullie nogmaals van harte uit om een kijkje te komen nemen bij ons op school. Je kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen met 0486-412918 of door te mailen naar directie.obsravelijn@saamscholen.nl.