Schooltijden groep 1 t/m 8

Wij hanteren het 5-gelijke-dagen-model. Dat betekent dat lestijden zijn voor groep 1 tot en met groep 8 op alle dagen hetzelfde zijn. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 14.15 uur.

Continurooster

Wij hebben iedere dag een continurooster. Dat houdt in dat de kinderen elke dag onder begeleiding van de leerkracht samen in de klas eten. Kinderen nemen eten en drinken mee naar school. Er is een mogelijkheid om het drinken in een koelkastje op te bergen tot aan de middagpauze. Het samen eten levert waardevolle momenten op en stimuleert de sociale vaardigheden van de kinderen. Na het eten ruimen we allemaal de spullen op en gaan buitenspelen.

De kinderen hebben dagelijks een kwartier fruitpauze van 10.00 - 10.15 uur.

Tijdens de pauzes zijn altijd twee teamleden aanwezig op het schoolplein om te surveilleren.

Inlooptijd

We vinden het belangrijk om op tijd te met onze lessen te beginnen. Natuurlijk zijn de ouders/verzorgers van harte welkom in de klas. Om 8.30 begint de leerkracht met de les. Dat is voor ouders het signaal om stil en rustig de klas te verlaten zodat we ook direct kunnen starten met school activiteiten.

Vakanties en studiedagen

2019-2020